دانشگاه فردوسی مشهد، وبگاه شخصی امین سیدیعقوبی - فعالیتهای پژوهشی
PDF چاپ ایمیل

تاثیر فرایند حرارتی بر کاهش فعالیت آنزیم لیپوکسی ژناز ماکارونی حاوی جوانه گندم(مقاله علمی پژوهشی سخنرانی - کنگره ملی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان اسفند 90)

تاثیر افزودن الیاف رژیمی نامحلول بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی(مقاله علمی پژوهشی پوستر - بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی دانشگاه صنعتی شریف آذر 90).

تاثیر افزودن اینولین در خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی (پذیرفته شده در مجله علمی پژوهشی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار شهریور 90).

کاربرد اینولین و نشاسته مقاوم به عنوان پریبیوتیک­های موثر در کاهش نمایه گلایسمی ماکارونی (مقاله علمي پژوهشي، چاپ در مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران،‌ نخستين كنگره ملي پروبيوتيك و پري بيوتيك ايران، ارديبهشت 90).

بررسی تاثیر مصرف ماکارونی مولتی­پریبیوتیک در کاهشVLDL خون افراد سالم (مقاله علمي پژوهشي، چاپ در مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران،‌ نخستين كنگره ملي پروبيوتيك و پري بيوتيك ايران، ارديبهشت 90).

بررسی خصوصیات رئولوژیکی ماکارونی پریبیوتیک با استفاده از دستگاه های آلوئوگراف، اکستنسوگراف و فارینوگراف (مقاله علمي پژوهشي، چاپ در مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران،‌ نخستين كنگره ملي پروبيوتيك و پري بيوتيك ايران، ارديبهشت 90).

انتخاب پوستر برتر (سومين پوستر) در نخستين كنگره ملي پروبيوتيك و پريبيوتيك ايران (ارديبهشت 90).

بررسی تاثیر مصرف ماکارونی، برنج و نان لواش بر شاخص گلایسمی خون افراد سالم(پروژه مشترک با انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران، 89).

بررسی تاثیر پیش تیمار با اتیل اولئات و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی توت خشک شده در طی نگهداری(مقاله علمی- پژوهشی، چاپ در مجله علوم صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس،بهمن 87).

تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده(مقاله علمی- پژوهشی، چاپ در مجله علوم صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس، بهمن 87).

بررسی وضعیت تولید و مصرف غذاهای ارگانیک و مقایسه آن با تولید محصولات کشاورزی سنتی(مقاله ارائه شده به صورت پوستر در همایش صنایع غذایی دانشگاه آزاد قوچان (اسفند 86).

Yagoubi, A.M., Tehrani, M.M., Ghanbarzadeh, T.(2012). 10th interntional food conference(Poster). Purdue university. USA

 

 Davoodi,M.G., Nikkhah.S, Seyed Yagoubi.A.S. (2009). Effect of pretreatment by ethyl oleate and packaging on qualitative characteristics of stored dried mulberry.(5th International Technical Symposium on Food Processing, Monitoring Technology in Bioprocesses and Food Quality Management.Potsdam.Germany

بهنگام کردن در شنبه ، ۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ ، ۱۳:۰۱